בסיר עם שמן חם, מוסיפים את הבצל ומאדים עד שהבצל הופך לשקוף. מוסיפים לסיר את שיני השום וקוביות הבשר, ומטגנים היטב על להבה גבוהה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים לסיר את טבעות הקבנוס, גזר, סלרי ומתבלים בפפריקה מתוקה וחריפה, וכן קימל. מערבבים היטב ויוצקים לאחר מספר דקות את ציר הבקר. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה וממשיכים לבשל במשך כ-120 דקות, מתבלים במלח ופלפל וטועמים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר את קוביות תפוחי האדמה, וממשיכים לבשל במשך כ-30 דקות נוספות, עד שהם מתרככים.
שלב 4
0 דקות
טועמים, משלימים תיבול לפי הטעם ומגישים.
שלב 1
מתוך
4
בסיר עם שמן חם, מוסיפים את הבצל ומאדים עד שהבצל הופך לשקוף. מוסיפים לסיר את שיני השום וקוביות הבשר, ומטגנים היטב על להבה גבוהה.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים לסיר את טבעות הקבנוס, גזר, סלרי ומתבלים בפפריקה מתוקה וחריפה, וכן קימל. מערבבים היטב ויוצקים לאחר מספר דקות את ציר הבקר. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה וממשיכים לבשל במשך כ-120 דקות, מתבלים במלח ופלפל וטועמים.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים לסיר את קוביות תפוחי האדמה, וממשיכים לבשל במשך כ-30 דקות נוספות, עד שהם מתרככים.
שלב 4
מתוך
4
טועמים, משלימים תיבול לפי הטעם ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0