מוסיפים לסיר את המרק הצח ומביאים לרתיחה עם התבלינים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר את גרגרי החומוס המושרים (ללא הנוזלים), טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
שלב 4
20 דקות
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה מאוד במשך כ-20 דקות.
שלב 5
0 דקות
מערבבים את העוף הטחון עם קמח החומוס, השמן, הבצל והתבלינים. לשים לעיסה אחידה וחלקה ומצננים במקרר במשך כעשרים דקות לייצוב.
שלב 6
0 דקות
בכפות ידיים רטובות יוצרים מתערובת העוף כדורים עגולים בגודל ביצה בינונית. חשוב ליצור את הכדורים באמצעות כדרור חופשי בין שתי כפות ידיים רפויות ללא דחיסה.
שלב 7
0 דקות
מעבירים את כדורי העוף למרק הרותח ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה בסיר מכוסה חלקית.
שלב 8
0 דקות
מגישים: יוצקים את המרק לצלחות הגשה ומניחים כופתה אחת או שתיים בכל צלחת. אפשר להגיש לצד אורז פרסי לבן.
שלב 1
מתוך
8
מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שקיפות.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים לסיר את המרק הצח ומביאים לרתיחה עם התבלינים.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים לסיר את גרגרי החומוס המושרים (ללא הנוזלים), טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.
שלב 4
מתוך
8
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה מאוד במשך כ-20 דקות.
שלב 5
מתוך
8
מערבבים את העוף הטחון עם קמח החומוס, השמן, הבצל והתבלינים. לשים לעיסה אחידה וחלקה ומצננים במקרר במשך כעשרים דקות לייצוב.
שלב 6
מתוך
8
בכפות ידיים רטובות יוצרים מתערובת העוף כדורים עגולים בגודל ביצה בינונית. חשוב ליצור את הכדורים באמצעות כדרור חופשי בין שתי כפות ידיים רפויות ללא דחיסה.
שלב 7
מתוך
8
מעבירים את כדורי העוף למרק הרותח ומביאים שוב לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה בסיר מכוסה חלקית.
שלב 8
מתוך
8
מגישים: יוצקים את המרק לצלחות הגשה ומניחים כופתה אחת או שתיים בכל צלחת. אפשר להגיש לצד אורז פרסי לבן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0