המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הבצל לחצאי טבעות דקות, את הגזרים לטבעות, ואת הבטטה לקוביות קטנות.
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הגזר, ומטגנים עוד כמה דקות.
מוסיפים את קוביות הבטטה, ומטגנים עוד שתי דקות.
ממיסים את אבקת מרק הבצל בכוס מים רותחים, ומוסיפים לירקות.
מוסיפים 5 כוסות מים רותחים נוספים, תבלינים, פטרוזיליה, מערבבים הכל ומביאים לרתיחה.
מקטינים את האש ומבשלים כחצי שעה.
מוסיפים את גריסי הפנינה, מביאים שוב לרתיחה ומבשלים 45 דקות נוספות, על אש נמוכה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0