המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר המרק מזהיבים בצל ושום בשמן זית, מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לטגן ולערבב כשלוש דקות.
מוסיפים מים ואבקת מרק עוף אסם, מכסים ומבשלים ברתיחה עדינה, על להבה בינונית כ-20 דקות.
מרסקים את המרק בבלנדר או במעבד ידני עד שמתקבל מרקם אחיד.
מגישים עם קרוטונים או שקדי מרק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0