המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת המרק: שמים בסיר עם מים רותחים על האש את חלקי העוף והירקות ללא הצרור.
לאחר רתיחה, מנקים קצף ושומן מלמעלה, מתבלים ומוסיפים גריסים.
יוצרים קציצות בגודל כדורי פינג פונג מכל חומרי הקציצות.
אחרי 45 דקות בישול מוציאים את הכנפיים והירקות המוכנים, ומוסיפים קציצות ואת צרור הירק, לבישול של עוד 45 דקות. אם חסר מים, מוסיפים.
כרבע שעה לפני תום הבישול, מוסיפים קוואקר עד להסמכה הרצויה. טועמים ומתקנים תיבול. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0