המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל בתוך סיר גבוה למרק.
להוסיף את העגבניה ואת הגזר ולערבב.
להוסיף את הגריסים, לערבב כ- 2 דקות, להוסיף את המים ולהביא לרתיחה.
כשהמים מגיעים לרתיחה להוסיף את התבלינים והסלרי.
לבשל את המרק כ-30 דקות.
להוסיף פטרוזיליה ולהמשיך לבשל כ-15 דקות, או עד שהגריסים רכים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0