המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הגזר והכרוב, ומאדים בסיר מכוסה תוך כדי ערבוב מדי פעם כ-20 דקות.
מוסיפים את גריסי הפנינה ו-8 כוסות מים, ומבשלים על אש בינונית עד שהגריסים מתרככים.
מוסיפים אבקת מרק פטריות, מעורבת בחצי כוס מים.
מוסיפים תפוחי אדמה ותבלינים, וממשיכים לבשל עד לריכוך תפוחי האדמה, תוך ערבוב מידי פעם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0