המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הגזר והכרוב, ומאדים בסיר מכוסה תוך כדי ערבוב מדי פעם כ-20 דקות.
מוסיפים את גריסי הפנינה ו-8 כוסות מים, ומבשלים על אש בינונית עד שהגריסים מתרככים.
מוסיפים אבקת מרק פטריות, מעורבת בחצי כוס מים.
מוסיפים תפוחי אדמה ותבלינים, וממשיכים לבשל עד לריכוך תפוחי האדמה, תוך ערבוב מידי פעם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0