המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בשמן את הבצל עד תחילת הזהבה.
מוסיפים את כל שאר החומרים ומבשלים כ-20 דקות.
מסננים ושומרים בצד את הנוזלים לחוד ואת התוכן לחוד.
מטגנים קלות בשמן את רצועות הסול ואת השום. אגב בחישה זהירה, שלא לפרק את הדגים.
מוסיפים את הסלרי, העגבניות ואת היין, מתבלים ומבשלים כ- 3 דקות. מעבירים את הציר המסונן. מביאים לרתיחה.
מסירים בזהירות את בשר המושט או המוסר מן העצמות ומעבירים למרק.
מעבירים לצלחות הגשה ומגישים חם. אפשר להגיש עם מעט פטרוזיליה קצוצה, לתבל בציפורן טחונה או בטימין. אפשר להוסיף כמה טיפות עראק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0