מביאים את המים לרתיחה בסיר גדול. מוסיפים את החומוס והחיטה, מחזירים לרתיחה ומבשלים כ-60 דקות, עד שהגרגרים רכים מספיק לאכילה.
שלב 2
5 דקות
בינתיים, מטגנים את הכרישה הקצוצה בשמן עד להזהבה יפה.
*ניתן להמיר את הכרישה בבצל אחד קצוץ, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
60 דקות
כשגרגירי החומוס והחיטה כמעט מבושלים לגמרי, מוסיפים את כל יתר המרכיבים (כולל הכרישה והשמן בו טוגנה) לסיר. בוחשים, מביאים לרתיחה עדינה, מכסים ומבשלים עוד כ-60 דקות על אש זעירה. חשוב לבחוש פעם בעשר דקות כי לבורגול יש נטייה לשקוע ולהישרף.
שלב 4
0 דקות
המרק שיתקבל צריך להיות סמיך, אך עדיין נוזלי. אם חסרים נוזלים ניתן להוסיף עוד מים רותחים. מגישים עם חצאי לימונים לסחיטה מעל הצלחת.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מביאים את המים לרתיחה בסיר גדול. מוסיפים את החומוס והחיטה, מחזירים לרתיחה ומבשלים כ-60 דקות, עד שהגרגרים רכים מספיק לאכילה.
שלב 2
מתוך
4
בינתיים, מטגנים את הכרישה הקצוצה בשמן עד להזהבה יפה.
*ניתן להמיר את הכרישה בבצל אחד קצוץ, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
4
כשגרגירי החומוס והחיטה כמעט מבושלים לגמרי, מוסיפים את כל יתר המרכיבים (כולל הכרישה והשמן בו טוגנה) לסיר. בוחשים, מביאים לרתיחה עדינה, מכסים ומבשלים עוד כ-60 דקות על אש זעירה. חשוב לבחוש פעם בעשר דקות כי לבורגול יש נטייה לשקוע ולהישרף.
שלב 4
מתוך
4
המרק שיתקבל צריך להיות סמיך, אך עדיין נוזלי. אם חסרים נוזלים ניתן להוסיף עוד מים רותחים. מגישים עם חצאי לימונים לסחיטה מעל הצלחת.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0