המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בשמן הזית את שיני השום, מוסיפים את הדלעת ואת הזנגביל ובוחשים.
יוצקים פנימה את המים ומביאים לרתיחה.
מבשלים 10 דקות על אש נמוכה. מתבלים במלח, פלפל וקינמון.
מרסקים בבלנדר או בטוחן מרק חשמלי ידני. אפשר להעביר דרך מסננת רשת תוך כדי מעיכה, עד שכל תוכן המרק עובר.
מביאים שוב לרתיחה ומגישים חם.
אם יש צורך, אפשר לדלל את המרק במעט מים רותחים או בשמנת לקצפת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0