המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את הדלעת, חותכים לקוביות קטנות, שמים בסיר ומכסים במים
מבשלים עד שהדלעת רכה ומתפוררת (יש צורך להוסיף מים).
בגמר הבישול גובה המים צריך להיות מעל הדלעת.
מרסקים בבלנדר יד את הדלעת, מוסיפים אבקת מרק לפי הטעם ומעט מלח.
מוסיפים את השמנת ומקציפים עם הסטיק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0