המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בסיר את קוביות הדלעת, מים, 50 גרם חמאה, מלח ו-2 שיני שום ומבשלים 30 דקות או עד ריכוך הדלעת.
מסננים מהמים ומעבירים תוך מעיכה דרך מסננת רשת לקערה. שומרים את נוזלי הבישול.
מחזירים את העיסה לסיר ריק.
מוסיפים את יתרת החמאה, שן שום קצוצה, שמנת, כוס מי בישול ומביאים לרתיחה. מורידים מהאש.
אפשר לדלל את המרק על ידי הוספת נוזלי בישול או מים.
מגישים עם גבינת פרמזן או גבינת עזים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0