המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את החמאה ומטגנים את הבצל עד הפיכתו לשקוף.
מוסיפים את הקארי ומבעבעים שניות ספורות.
מוסיפים את הדלעת, תפוחי אדמה, מים ומביאים לרתיחה, מוסיפים מלח ומרק עוף, ומבשלים על אש נמוכה, עד שהירקות רכים כ-45 דקות.
טורפים פנימה את השמנת המתוקה (ניתן להמיר את השמנת המתוקה בקרם פרש באותה כמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). ונוזלים נוספים, עד לקבלת מידת סמיכות רצויה.
מתקנים את התיבול ומגישים עם עירית קצוצה וקרוטונים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0