המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכניס לסיר את הציר, השום והפלפל ולהביא לרתיחה.
להוסיף את שאר המצרכים, לבד מהאטריות, הבצל והפטרוזיליה ולבשל כחמש דקות.
לפני ההגשה להוסיף את הבצל והפטרוזיליה.
בינתיים, לבשל את האטריות יחד עם מים מספיקים בסיר למשך כ-20 דקות ולהוסיף למרק ממש לפני ההגשה - אחרת האטריות עלולות להפוך לעיסתיות.
להגיש בקערות מרק גדולות, למלא את מחציתן אטריות, אחר-כך לשפוך את הציר עד למילוי 3/4 הקערה, ולהוסיף את התוספות האפשריות - לפי הטעם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0