המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים במעבד מזון את כל הירקות והבצל.
שמים בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הלימונים היבשים, התבלינים והשמן. מבשלים על אש נמוכה כעשרים דקות.
מוסיפים את קוביות הבשר. אם צריך מוסיפים עוד קצת מים ומביאים לרתיחה.
מבשלים על אש נמוכה עוד חצי שעה, עד שהמרק הופך להיות סמיך.
להגשה: מניחים בצלחת אורז לבן ומעל האורז יוצקים את המרק. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0