המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל על אש נמוכה עם מעט מלח ופלפל עד שהוא שקוף ורך.
מוסיפים את קוביות הגזר והסלרי ומטגני/ מאדים עוד כמה דקות.
מוסיפים את הבהרט וקצת קינמון.
אם רוצים טעם בשרי מוסיפים את העוף לטיגון קל, משאירים בסיר לאחר מכן אפשר גם עם הבשר (אני מוסיפה קבב שחתכתי לעיגולים או חופן בשר בקר טחון)
מוסיפים את הפריקה. אבקת מרק ואת הרוטב. מערבבים כדקה ומוסיפים מים ככמות המרק הרצוי ואת תפוחי האדמה.
מרתיחים ומבשלים על אש קטנה עד שהכל מתרכך וטעים.
מתקנים טעמים. אם הוספתם עוף, מוציאים ומפרקים לרצועות דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0