המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משרים את גרגירי החומוס במים רותחים עם כף סודה לשתייה, לילה שלם ולמחרת לקלף את קליפתם.
בסיר עם מרגרינה מטגנים את הבצלים הקצוצים.
מוסיפים את עצמות המח, ירק, שום, רסק עגבניות, עגבניות ותבלינים וממשיכים לטגן מספר דקות.
מוסיפים מים לסיר (כליטר וחצי), מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה.
במקביל מכינים את הקציצות.
מערבבים בשר טחון, ביצה, שמן וקמח מצה וצרים כדורים קטנטנים.
אחרי חצי שעה שהסיר רותח על להבה נמוכה, מוסיפים את הקציצות ומבשלים שעה וחצי נוספות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0