המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגררים בפומפיה גסה את הקישוא, גזרים ולפת, וקוצצים את הבצל ושיני השום.
מטגנים את השום והבצל בסיר למרק עם שמן זית. כשהבצל נהייה שקוף מוסיפים את העגבניות המרוסקות (אפשר להעביר פעם נוספת במעבד מזון, אם הרסק גושי מדי), גרגרי החומוס ואת עלה הדפנה ומגבירים לאש בינונית-גבוהה.
כשמתחיל קצת לבעבע מוסיפים את המרק והמים. מביאים לרתיחה. מוציאים את עלה הדפנה (אם מוצאים אותו), מוסיפים את הירקות המגוררים ומתבלים לפי טעם.
מנמיכים את האש ומבשלים הכל יחד במשך כחצי שעה. טועמים ומתקנים תיבול במקרה הצורך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0