המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את גרגירי החומוס עד לריכוך, ומסננים.
מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות, מבשלים עד לריכוך.
מוסיפים לסיר עם תפוחי האדמה את גרגירי החומוס וכל התבלינים. מערבבים.
מטגנים במחבת נפרדת את הבצל עם מעט שמן, ומוסיפים את קוביות העגבניות.
מוסיפים את תערובת הבצל והעגבנייה למרק, מערבבים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0