המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את גרגירי החומוס עד לריכוך, ומסננים.
מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות, מבשלים עד לריכוך.
מוסיפים לסיר עם תפוחי האדמה את גרגירי החומוס וכל התבלינים. מערבבים.
מטגנים במחבת נפרדת את הבצל עם מעט שמן, ומוסיפים את קוביות העגבניות.
מוסיפים את תערובת הבצל והעגבנייה למרק, מערבבים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0