המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים בסיר את פולי החומוס, השמן והשום ומטגנים קלות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, המים, מלח, מיורן, מרק תיבול ופפריקה.
מבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה.
מרסקים את המרק בבלנדר ומעבירים דרך מסננת רשת תוך מעיכה עד שכל העיסה עוברת. מדללים את המרק בכוס מים נוספת.
מגישים עם טיפות שמן זית וטבסקו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0