המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בסיר את פולי החומוס, השמן והשום ומטגנים קלות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, המים, מלח, מיורן, מרק תיבול ופפריקה.
מבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה.
מרסקים את המרק בבלנדר ומעבירים דרך מסננת רשת תוך מעיכה עד שכל העיסה עוברת. מדללים את המרק בכוס מים נוספת.
מגישים עם טיפות שמן זית וטבסקו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0