המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד שיזהיב, מוסיפים את השום והתרד.
מטגנים עד שמתרכך ו"מתכווץ".
מוסיפים את החומוס (כולל המים מהקופסה), שאר המרכיבים והמים.
מבשלים חצי שעה, טועמים ומתקנים תיבול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0