המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל את החומוס במים כחצי שעה. לשטוף ולהוריד את הקליפה (כמה שאפשר) החומוס בשימורים לא צריך בישול מקדים.
לטגן את הבצל, להוסיף את השום והחומוס ולהוסיף מים עד 3/4 מתכולת הסיר, ולבשל כחצי שעה.
להוסיף תבלינים ולהמשיך לבשל. החומוס אמור להתפורר ולהפוך למרק חומוס קטיפתי. אפשר למעוך מעט עם ממחה או בלנדר.
כ-10 דק' לפני סיום הבישול להוסיף את הכוסברה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0