בסיר בינוני עמוק, לטגן את השום והפלפל עד שהשום מתחיל להזהיב, להוריד מהאש.
שלב 2
0 דקות
להוסיף זעתר, לכסות ולצנן מעט.
שלב 3
0 דקות
בינתיים להרתיח מים בקומקום.
שלב 4
0 דקות
להוסיף לסיר, מלח, קורנפלור ושמנת, לערבב לבלילה חלקה, להוסיף מים רותחים ולימון, תוך בחישה. מעבירים לאש גבוהה ומבשלים, עד רתיחה תוך בחישה מתמדת (שלא ידבק לסיר ושלא יגלוש).
שלב 5
0 דקות
המרק צריך להיות סמיך מעט (לאחר קירור, מסמיך עוד קצת). אפשר לתמרן עם הסמיכות לפי כמות הפתות.
שלב 6
0 דקות
לפתות: לשבור מצות לפיסות ולערבב עם המרק. לכסות את הסיר ל-10 דקות.
שלב 7
0 דקות
יוצקים את המרק לצלחות ומפזרים גבינה מגורדת מלמעלה שתתמוסס.
שלב 1
מתוך
7
בסיר בינוני עמוק, לטגן את השום והפלפל עד שהשום מתחיל להזהיב, להוריד מהאש.
שלב 2
מתוך
7
להוסיף זעתר, לכסות ולצנן מעט.
שלב 3
מתוך
7
בינתיים להרתיח מים בקומקום.
שלב 4
מתוך
7
להוסיף לסיר, מלח, קורנפלור ושמנת, לערבב לבלילה חלקה, להוסיף מים רותחים ולימון, תוך בחישה. מעבירים לאש גבוהה ומבשלים, עד רתיחה תוך בחישה מתמדת (שלא ידבק לסיר ושלא יגלוש).
שלב 5
מתוך
7
המרק צריך להיות סמיך מעט (לאחר קירור, מסמיך עוד קצת). אפשר לתמרן עם הסמיכות לפי כמות הפתות.
שלב 6
מתוך
7
לפתות: לשבור מצות לפיסות ולערבב עם המרק. לכסות את הסיר ל-10 דקות.
שלב 7
מתוך
7
יוצקים את המרק לצלחות ומפזרים גבינה מגורדת מלמעלה שתתמוסס.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0