המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את תפוחי האדמה לריבועים ואת עלי הסלרי קוצצים.
מוסיפים מים וכשהמים רותחים מוסיפים מרק עוף, כורכום, מלח, ופלפל.
מבשלים כ-35 דק' ומוסיפים את מיץ הלימון, עלי הנענע היבשים והסוכר.
מבשלים עוד כ-10 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0