המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חורצים את החצילים וצולים אותם תחת הגריל בתנור. מצננים, קולפים ומניחים במסננת, כדי שהנוזלים יגרו.
יוצקים את שמן הזית לסיר, מאדים את הבצל, מוסיפים את הבצל הירוק ובסוף את השום.
מוסיפים לסיר את החצילים ומאדים עם הירקות מספר דקות.
מוסיפים 4 כוסות ציר עוף, ואת עלי הבזיליקום, מביאים לרתיחה.
מסירים מהאש, מצננים ומוסיפים מיץ מחצי לימון. מרסקים במעבד מזון או בעזרת בלנדר מוט.
מגישים בטמפרטורת החדר עם כף שמנת ועלי בזיליקום לקישוט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0