המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולים את החצילים בגריל. בעזרת סכין חורצים באמצע ובעזרת כף מנקים את תוכן החציל. מעבירים למסננת.
במעבד מזון טוחנים בשר חציל עם לימון ויוגורט כבשים. מתבלים ברוטב צילי, במלח, ובפלפל, ומקררים.
לפני ההגשה מעטרים בנענע קצוצה. חשוב להגיש קר מאוד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0