מוסיפים 6 וחצי כוסות מים רותחים ו-2 כפות מרק תיבול עוף (אפשר מרק בטעם עוף פרווה). מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 45 דקות.
שלב 4
0 דקות
מניחים בבלנדר חצי כוס מים רתוחים עם כפית קטנה של מרק תיבול עוף ומוסיפים פטרוזיליה, כוסברה ועגבניות. מוסיפים כף כורכום וכפית של ג'ינג'ר ומעבדים לתערובת אחידה.
שלב 5
50 דקות
מוסיפים את תערובת העגבניות ואת העדשים למרק ומבשלים עוד 50 דקות.
שלב 6
5 דקות
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים את האטריות ומבשלים 5 דקות.
שלב 7
10 דקות
לפני ההגשה מערבבים בכוס מים קרים עם 2 כפות קמח, מוסיפים למרק ומבשלים עוד 10 דקות עד שהמרק יסמיך.
שלב 1
מתוך
7
בסיר גדול מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שיזהיב.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים סלרי קצוץ וחומוס.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים 6 וחצי כוסות מים רותחים ו-2 כפות מרק תיבול עוף (אפשר מרק בטעם עוף פרווה). מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 45 דקות.
שלב 4
מתוך
7
מניחים בבלנדר חצי כוס מים רתוחים עם כפית קטנה של מרק תיבול עוף ומוסיפים פטרוזיליה, כוסברה ועגבניות. מוסיפים כף כורכום וכפית של ג'ינג'ר ומעבדים לתערובת אחידה.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את תערובת העגבניות ואת העדשים למרק ומבשלים עוד 50 דקות.
שלב 6
מתוך
7
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים את האטריות ומבשלים 5 דקות.
שלב 7
מתוך
7
לפני ההגשה מערבבים בכוס מים קרים עם 2 כפות קמח, מוסיפים למרק ומבשלים עוד 10 דקות עד שהמרק יסמיך.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1