המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הסלרי, העגבנייה והבצלים לריבועים, ומניחים בסיר למרק. מאדים במשך כ-15 דקות על אש גבוהה, תוך כדי ערבוב מתמיד.
מוסיפים לתערובת את העדשים, החומוס, העצמות והבשר, ומתבלים. ממלאים מים כמעט עד סוף הסיר. מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש, ומבשלים כ-120 דקות.
לאחר כשעתיים, מוסיפים את הכוסברה ואת הפטרוזיליה, ומבשלים כ-15 דקות נוספות.
לקראת סוף הבישול, מוסיפים את הלימון הסחוט.
מערבבים היטב את הקמח עם חצי כוס מים עד שלא יהיו גושים, ומוסיפים לסיר. מערבבים היטב.
מוסיפים את האטריות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0