המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את החומוס למשך הלילה וקולפים למחרת. שוטפים היטב את הסלרי והבצל וקוצצים דק.
לתוך סיר גדול מכניסים את הבשר, עצמות, חומוס שקולף והעדשים.
מאדים את הבצל במחבת ומוסיפים אותו לסיר שבו מתבשלות הקטניות על האש. מאדים את העגבניות ומאדים את הסלרי ומוסיפים.
מבשלים הכל יחד כ-120 דקות. מדללים את הקמח בכוס אחת של מים או במעט יותר ומוסיפים לתוך המרק. מוסיפים את המלח, אטריות, פטרוזיליה והכוסברה וממשיכים בבישול.
לאחר 30 דקות מוסיפים מיץ לימון ומבשלים כ-15 דקות. בוחשים מדי פעם, בעיקר לאחר הוספת הקמח, הנוטה להדבק לתחתית הסיר. בשלב זה מתקבל מרק עשיר בתוכנו וסמיך. ניתן לדללו מעט לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0