המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
צורבים את הבשר בשמן כשהוא מעט מומלח.
חותכים את הסלרי, העגבנייה והבצלים לקוביות ומוסיפים לסיר הבשר.
מאדים רבע שעה על אש גבוהה, תוך כדי ערבוב.
מתבלים בכמון, כורכום, מלח ופלפל ואריסה לפי הטעם, ומוסיפים מים לסיר.
מוסיפים לתערובת את העדשים והחומוס, פטרוזיליה וכוסברה. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ונותנים למרק להתבשל כשעתיים על להבה נמוכה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1