המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים לסיר את הסלרי , העגבנייה והבצלים הקצוצים ומאדים על להבה גדולה.
מערבבים כל הזמן
מוסיפים את העדשים, החומוס, התבלינים, העצמות והבשר וממלאים במים כמעט עד הסוף.
מבשלים עד לרתיחה, ומנמיכים את הלהבה.
ממשיכים לבשל כ-120 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה ומבשלים עוד קצת.
מערבבים קמח (ניתן להמיר את הקמח בקמח תירס באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם חצי כוס מים.
לקראת הסוף מוסיפים דרך מסננת את הלימון ואת הקמח.
ההסמכה שנוצרת היא חמוצה מעט ומדהימה וזהו המרק מוכן
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0