המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר גדול יוצקים את השמן ולטגן את הבשר / עוף עד סגירה.
להוסיף כורכום, כוסברה, פטרוזיליה, בצל , מלח, פלפל וסלרי, לערבב ולהמשיך לטגן כ -5 דק'.
יוצקים 1/4 כוס מים ומערבבים .יוצקים את המים שנותרו, מוסיפים את העדשים והחומוס ומביאים לרתיחה.
מכסים ומבשלים 50 דקות על אש נמוכה.
מוסיפים את העגבניות עם רסק העגבניות, מערבבים וממשיכים לבשל במשך 20 דקות על אש נמוכה , מכוסה.
מכבים את האש, מערבבים את הקמח עם מעט מים קרים ולהוסיף תוך מתמיד כשי שלא יהיו גושים במרק. המרק לא צריך להיות ממש סמיך.
מוסיפים את האטריות ללא הדלקת האש. מכסים את הסיר ואטריות מתבשלות עם החום של המרק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0