המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את ראשי הדג במים יחד עם מיץ הלימון, מי הדגים והסוכר עד שראשי הדג מבושלים.
מסננים את ראשי הדג מהציר שנוצר.
מוסיפים אליו את השורשים: הגלנגל, הלמון גראס (שאותו חוצים ודופקים קלות על מנת לשחרר ממנו טעמים) ועלי הקפיר ליים.
מבשלים את השורשים למשך 15 דקות עד שהם משחררים טעמים, טועמים ומשפרים תיבול על פי הטעם.
מוסיפים את הבצל, פטריות היער, העגבניה והפלפל החריף, ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את פטריות השמפיניון והבצל הירוק חתוך גס לבישול של עוד כדקה.
מוסיפים את נתחי הדג ומבשלים למשך כ- 4 דקות נוספות. קוצצים את הכוסברה ומכבים את האש.
יוצקים את המרק לקעריות הגשה, מפזרים כוסברה מעל ומגישים לצד קעריות אורז לבן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0