המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים ליטר מים בסיר, מוסיפים את הגלנגל, למון גראס, ועלי הכפיר ליים.
מוסיפים את משחת הטום יאם, את הסוכר, את רוטב הדגים ומערבבים.
מוסיפים את הפטריות, עגבנייה, בצל, ואת העוף. מערבבים וממשיכים לבשל כמה דקות עד שהעוף משנה את צבעו ללבן.
יוצקים את חלב הקוקוס ומבשלים עוד כ-15 דקות. מכבים את האש.
סמוך להגשה מפזרים מעל את הכוסברה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0