המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר עם מים ומלח מבשלים את תפוחי האדמה למשך 25 דקות. בינתיים, מטגנים את הבצל, השום והגזר. קוצצים גס את עשבי התיבול.
שליש מתערובת עשבי התיבול קוצצים שוב, דק יותר. מוסיפים לתערובת חלבון ביצה, שמנת מתוקה ומעט מים. מערבבים.
את הירקות המטוגנים ושארית עשבי התיבול מוסיפים לסיר. מערבבים, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל במשך כ-10 דקות. מכבים את האש.
מעבירים מעט מהמרק לתערובת עשבי התיבול, החלבונים והשמנת להשוואת הטמפרטורה. מוסיפים את הכל לסיר המרק. מערבבים ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
מתכון מדליק עם שינויים קטנים שיהייה יותר פשוט בהכנה.
הצג מתכונים נוספים
הערות 1