המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן זית בסיר. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות.
מוסיפים את הטימין והשום לסיר ומערבבים.
מוסיפים את שאר הירקות לסיר, למעט הכרוב הסיני. מערבבים הכל תוך כדי טיגון על אש גבוהה.
מוסיפים מים לכדי כיסוי ועוד 10 ס"מ מעל.
מוסיפים מלח ואבקת מרק לפי הטעם.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש קטנה כשעה.
מבשלים בנפרד את הקניידלך על פי הוראות ההכנה בגב האריזה.
בזמן ההגשה - מוזגים לקערה אישית את מרק הירקות והקניידלך ומפזרים את רצועות הכרוב הסיני.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0