המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את השמן והמרגרינה בסיר כבד (ניתן לוותר על המרגרינה ולהוסיף עוד 3 כפות שמן זית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון). מוסיפים את הירקות, מכסים ומאדים כ-15 דקות, תוך ערבוב מפעם לפעם.
מוסיפים את רסק העגבניות, מלח, פלפל ומרק העוף, ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי.
מבשלים את הרביולי במי מלח רותחים כ-10 דק', מסננים ממי הבישול.
מגישים את המרק חם מאוד יחד עם הרביולי. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0