המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר עם מעט שמן זית מטגניםעד שקיפות בצל, מוסיפים את הסלרי, גזר ועלי מנגולד ומטגנים כ-3 דק'.
מוסיפים את המים ואבקת התיבול.
מוסיפים את הכרוב, בצל ירוק, תבלינים וסויה.
מבשלים עוד רבע שעה. טועמים ומשפרים תיבול.
טוחנים את הבצל במעבד מזון עד לקבלת משחה ומעבירים לקערה.
מוסיפים קמח חומוס, קמח תופח, תבלינים, כוסברה ושמן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מאחסנים במקרר ל-3 שעות, עד התייצבות.
לאחר שהמרק רתח יוצרים כדורים בגודל של כדור טניס (קצת יותר קטן).
מכניסים למרק ומבשלים 40 דקות על להבה נמוכה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0