המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים את השום והסלרי ומקפיצים גם כדקה.
לאחר מכן מוסיפים כל הירקות וממשיכים להקפיץ 2 דקות או עד שהם מעט זהובים.
מוסיפים את המים, עדשים, גריסים, אבקת מרק, מלח ומים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים ללהבה בינונית ומבשלים 30 דקות.
אם צריך אפשר להוסיף עוד מים.
מגישים חם עם המון שקדי מרק אסם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2