המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר בינוני את השמן, ומטגנים את הבצל כ-2 דקות, עד להזהבה.
מוסיפים את הערמונים, התפוחים, הקינמון והסוכר החום, ומטגנים דקה נוספת. ניתן להמיר את הקינמון במקל קינמון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים את הדלעת, תפוחי האדמה, הגזר והבטטה, וממשיכים לטגן דקה נוספת על להבה גבוהה.
מוסיפים את השמנת, ומערבבים. מוסיפים מים לסיר, כך שיכסו את הכל, ומביאים לרתיחה.
מוסיפים מרק תיבול ירקות שורש, וממשיכים לבשל על להבה בינונית כ-40 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
מסירים מהלהבה, מוציאים את מקל הקינמון, ובעזרת מוט בלנדר או מעבד מזון טוחנים את המרק, עד לקבלת קרם חלק. מתבלים בפלפל שחור.
יוצקים את המרק החם לקעריות, מקשטים בפרוסות ערמונים ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0