המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים וחותכים את הירקות לחתיכות גדולות.
מכניסים את כל הירקות לסיר, וממלאים מים עד כיסוי הירקות.
מתבלים במרק עוף, כמון, מלח ופלפל.
מבשלים על אש נמוכה, עד שהירקות מתרככים.
מוציאים את עלי הסלרי מהמרק.
טוחנים את הירקות בעזרת בלנדר ידני (ללא עלי הסלרי), טועמים ומתקנים את התיבול לפי הצורך. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0