המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בצל קצוץ בשמן עד שמזהיב, ומוסיפים שום. מוסיפים את כל הירקות, ומכסים במים עד מעל הירקות ועוד 3 ס"מ מעל.
מוסיפים סלרי, אבקת מרק, מלח ופלפל, ומבשלים על להבה בינונית. כשרותח, מכניסים את הבצקניות.
הכנת הבצקניות: טורפים את הביצים עם שאר החומרים למעט הקמח, מוסיפים את הקמח בהדרגה, מטפטפים בעזרת מזלג למרק הרותח, ומבשלים עוד כ-10 דק'. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0