לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד דקה.
לאחר מכן מוסיפים את כל הירקות, אבקת מרק בטעם עוף, מלח לפי הטעם, מערבבים מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה לבינונית ומבשלים את המרק כחצי שעה.
במקביל מכינים את הבצקניות.
בקערה, מערבבים קמח, ביצה, 2 כפות שמן זית, כף מים (רק אם התערובת סמיכה מדי), עד שמתקבל בצק יציב ומעט נוזלי, לא נוזלי מדי.
מגבירים שוב את הלהבה ומביאים את המרק על סף רתיחה.
שופכים בזהירות בעזרת כפית נטיפים של בצק שיהפכו לבצקניות תוך רגע.
לא לערבב בשלב זה עד שהבצקניות מתגבשות.
מגישים חם עם פטרוזיליה או כוסברה קצוצה מעל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1