המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להשרות את הגריסים חצי שעה במים ולשטוף אותם היטב.
להרתיח 4\3 סיר מים, לשים אבקת מרק עוף של אסם, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
לחתוך את הגזרים לעיגולים ולהכניס לסיר, לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות ולהכניס לסיר, ולחתוך את הקישואים לעיגולים וגם אותם להכניס לסיר וכן את גיבעולי הסלרי.
לחתוך את הבצל לרבעים ולהכניס לסיר המרק.
לאחר ששטפנו את הגריסים יש להכניס אותם לסיר המרק, לערבב היטב ולכסות את הסיר. לבשל עד שהירקות והגריסים יתרככו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0