המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את פטריות הפורצ'יני במשך כ-20 דקות בכוס מים רותחים. מוציאים את הפטריות מהמים ושומרים את הנוזלים.
קוצצים שורש פטרוזיליה, שורש סלרי וגזר.
מחממים שמן זית בסיר. מוסיפים לסיר את הבצל ומאדים במשך כ-2 דקות.
מוסיפים לסיר את תערובת ירקות השורש הקצוצים ומאדים אותם, תוך כדי ערבוב. מוסיפים לסיר את השום ומאדים במשך כ-3 דקות נוספות.
מוסיפים לסיר את קוביות תפוחי האדמה, הגריסים, הפטריות הטריות וכן את פטריות הפורצ'יני ומערבבים. יוצקים לסיר את המים הרותחים, וכן את נוזל ההשריה של הפטריות. מתבלים במלח ומביאים לרתיחה.
מסירים קצף בעזרת כף. מוסיפים את קוביות הזוקיני, מכסים, מנמיכים את הלהבה לבינונית, ומבשלים במשך כ- 40 דקות נוספות.
משפרים טעמים עם מלח במידת הצורך. מתבלים באגוז מוסקט ובפלפל שחור גרוס ומסירים מהאש. מניחים לסיר להיות מכוסה במשך כ- 15 דקות נוספות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0