ממיסים את השמן והמרגרינה (ניתן להמיר את המרגרינה בחמאה או שמן זית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) בסיר כבד, מוסיפים את הירקות, מכסים ומאדים 15 דקות, תוך ערבוב מפעם לפעם.
שלב 2
90 דקות
מוסיפים את רסק העגבניות, מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה כ-90 דקות.
שלב 3
10 דקות
מבשלים את הרביולי (ניתן להמיר את הרביולי בטורטליני מוכנים, ממולאים בתרד, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) במי מלח רותחים כ-10 דקות, מסננים ממי הבישול. מגישים את המרק חם מאוד יחד עם הרביולי.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
ממיסים את השמן והמרגרינה (ניתן להמיר את המרגרינה בחמאה או שמן זית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) בסיר כבד, מוסיפים את הירקות, מכסים ומאדים 15 דקות, תוך ערבוב מפעם לפעם.
שלב 2
מתוך
3
מוסיפים את רסק העגבניות, מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה כ-90 דקות.
שלב 3
מתוך
3
מבשלים את הרביולי (ניתן להמיר את הרביולי בטורטליני מוכנים, ממולאים בתרד, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) במי מלח רותחים כ-10 דקות, מסננים ממי הבישול. מגישים את המרק חם מאוד יחד עם הרביולי.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0