המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים את העדשים ואת הגריסים ומערבבים בסיר גדול.
מוסיפים שתי כוסות מים ומבשלים על אש בינונית עד שמתרכך.
מוסיפים את המרק הצח ומביאים לרתיחה.
מחממים במחבת מעט שמן זית ומטגנים את הבצל, הגזר, הסלרי עם הטימין.
מעבירים לסיר המרק ומוסיפים את שאר הירקות.
מבשלים כ-20 דקות.
הגשה: מוסיפים את הנקניקיות למרק ומגישים לצד לחם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0