מחממים את השמן בסיר למרק, ומוסיפים לו את גריסי הפנינה. מטגנים את הגריסים במשך כ 2 דקות, תוך כדי בחישה. מוסיפים לסיר את השום הכתוש, ומתבלים בפפריקה וכורכום.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר את הירקות, תוך כדי ערבוב. יוצקים מים עד 3/4 גובה הסיר, ומביאים לרתיחה.
שלב 4
0 דקות
מתבלים באבקת מרק. מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה לבינונית, וממשיכים לבשל במשך כ 60 דקות . טועמים, ומשפרים טעם עם תוספת של מלח ופלפל שחור.
שלב 1
מתוך
4
שוטפים את הגריסים במים קרים, ומסננים.
שלב 2
מתוך
4
מחממים את השמן בסיר למרק, ומוסיפים לו את גריסי הפנינה. מטגנים את הגריסים במשך כ 2 דקות, תוך כדי בחישה. מוסיפים לסיר את השום הכתוש, ומתבלים בפפריקה וכורכום.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים לסיר את הירקות, תוך כדי ערבוב. יוצקים מים עד 3/4 גובה הסיר, ומביאים לרתיחה.
שלב 4
מתוך
4
מתבלים באבקת מרק. מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה לבינונית, וממשיכים לבשל במשך כ 60 דקות . טועמים, ומשפרים טעם עם תוספת של מלח ופלפל שחור.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0