המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את הגריסים במים קרים, ומסננים.
מחממים את השמן בסיר למרק, ומוסיפים לו את גריסי הפנינה. מטגנים את הגריסים במשך כ 2 דקות, תוך כדי בחישה. מוסיפים לסיר את השום הכתוש, ומתבלים בפפריקה וכורכום.
מוסיפים לסיר את הירקות, תוך כדי ערבוב. יוצקים מים עד 3/4 גובה הסיר, ומביאים לרתיחה.
מתבלים באבקת מרק. מכסים את הסיר ומנמיכים את הלהבה לבינונית, וממשיכים לבשל במשך כ 60 דקות . טועמים, ומשפרים טעם עם תוספת של מלח ופלפל שחור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0