המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים חמאה בסיר גדול, ומאדים את כל הירקות במשך 2 דקות.
מוסיפים את הציר (ניתן להמיר אותו בליטר וחצי מים עם 70-80 גרם אבקת מרק תיבול ירקות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) מרתיחים ומבשלים עד שהירקות כמעט רכים. מתבלים במידת הצורך שוב במרק תיבול ירקות.
מנמיכים את האש, וממשיכים לבשל עד לריכוך.
בינתיים מבשלים פסטה. מסננים, מוסיפים למרק ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0