המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים בו את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום המעוך.
חותכים את כל הירקות לקוביות בגודל 1x1 ס"מ ומוסיפים לבצל המטוגן. מוסיפים גם את העדשים הירוקים.
מוסיפים מים לכיסויי הירקות ואת אבקת המרק ואת עלי הדפנה ומבשלים עד שהירקות כולם רכים.
מתקנים תיבול ומוסיפים מים אם צריך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0